Stel je een wereld voor waarin je alles kunt inzetten wat je maar wilt. Dat is eigenlijk wat inzet is: een cryptografisch beveiligingsmechanisme waarmee u digitale activa kunt beveiligen. In deze blogpost gaan we in op de verschillende soorten ringen en hoe ze werken. We zullen ook een overzicht geven van de blockchain-technologie en het gebruik ervan in de industrie. Aan het einde van dit artikel zult u een beter begrip hebben van wat inzet is en hoe het werkt, evenals een beter begrip van hoe blockchains worden gebruikt in de leerindustrie.

Wat is een inzet?

Een aandeel is een valuta-eenheid, of een deel van een valuta-eenheid, die is geïnvesteerd in een bedrijf of een andere onderneming. Er zijn verschillende soorten inzetten, waaronder gewone aandelen, preferente aandelen, trusteenheden en stemrechten.

Soorten inzetten

Soorten inzetten zijn een belangrijk onderdeel van beleggen in bitcoin en cryptocurrency. Ze bepalen hoeveel van een bepaald digitaal activum een ​​belegger aanhoudt. Er zijn drie hoofdtypen inzetten: direct, indirect en gepoold.

Directe belanghebbenden zijn volledig eigenaar van de onderliggende digitale activa. Indirecte belanghebbenden bezitten indirect een deel van het onderliggende digitale activum via een holdingentiteit zoals een trust of stichting. Gepoolde belanghebbenden hebben een aandeel in het totale aantal tokens dat is uitgegeven door een op blockchain gebaseerd bedrijf of netwerk.

Voordelen van een aandeel

Belanghebbenden in een bedrijf zijn degenen die aandelen van het bedrijf houden. Wanneer iemand aandelen in een bedrijf koopt, wordt hij ook een stakeholder. Er zijn verschillende soorten inzetten, en elk heeft zijn eigen voordelen. Hier zijn vier soorten inzetten:

1. gewone aandelen – deze geven houders het recht om te stemmen en deel te nemen aan bedrijfsbeslissingen, maar hebben geen speciale privileges.

2. converteerbare effecten – hiermee kunnen houders hun gewone aandelen omzetten in andere soorten beleggingen die mogelijk meer privileges of rechten bieden, zoals warrants of opties.

3. preferente aandelen – deze zijn vergelijkbaar met gewone aandelen, maar bieden beleggers een hoger rendement dan gewone aandelen.

4. commanditaire vennootschapsbelangen – dit type belang geeft investeerders het recht om te delen in winsten en verliezen die door het partnerschap worden gegenereerd, maar geeft hen geen stemrecht of andere privileges.

Aan de slag met inzetten

Als je voor het eerst SatoshiDice gaat spelen, kan het verwarrend zijn om te begrijpen wat inzet is en wat elk inzettype vertegenwoordigt. Deze gids helpt u aan de slag te gaan met inzetten en het belang ervan in het spel te begrijpen.

Laten we eerst eens kijken wat de inzetten zijn. Wanneer u een weddenschap plaatst op SatoshiDice, kent u een bepaalde hoeveelheid Bitcoin-waarde toe aan de weddenschap. Hoe hoger uw inzet, hoe meer Bitcoin-waarde u riskeert. Als u bijvoorbeeld een weddenschap van $ 2 plaatst, is uw inzet 2 Bitcoins.

Uw inzet wordt ook bepaald door het aantal munten in uw portemonnee op het moment van de weddenschap. Als je 10 Bitcoins in je portemonnee hebt wanneer je je $ 2 inzet, dan is je inzet 20 munten (10 x 2). Als u 100 Bitcoins in uw portemonnee heeft wanneer u uw inzet van $ 2 plaatst, dan is uw inzet 2000 munten (100 x 2).

Er zijn drie soorten inzetten in SatoshiDice: vaste inzetten, variabele inzetten en Pay-per-play-inzetten. Vaste inzetten zijn het belangrijkste type omdat ze bepalen hoeveel geld je verdient met winnende weddenschappen. Variabele inzetten veranderen afhankelijk van hoeveel games je wint of verliest, maar er moet ten minste één game worden gespeeld voordat ze worden gereset. Met pay-per-play-inzetten kunnen spelers geld verdienen op basis van het aantal keren dat ze spelen, zonder verplichtingen.

Nu we de inzetten hebben behandeld, gaan we het hebben over

Conclusie

Stake verwijst naar de hoeveelheid geld die een persoon of bedrijf wil riskeren om winst te maken. Er zijn drie hoofdtypen aandelen: gewone aandelen, preferente aandelen en gewone aandelen. Preferente aandelen betalen doorgaans een hoger dividend dan gewone aandelen, maar hebben minder stemrechten. Belanghebbenden in een bedrijf kunnen verschillende belangen hebben wat betreft hun eigendomsniveau en stemrecht.