Disney plus aanbod is een van de voordeligste streamingabonnementen die er is. Het biedt enorme waarde omdat het elke maand drie zeer populaire streamingdiensten bundelt in één eenvoudige betaling. Het omvat Disney Plus, Hulu (ondersteund door advertenties) en ESPN+ voor $ 14 per maand. Dat komt neer op $ 6 minder per maand dan een abonnement op elk van die services afzonderlijk. Gebruikers hoeven zich geen zorgen te maken over het jongleren met meerdere abonnementsbetalingen tegelijk, omdat het allemaal wordt gedekt door één eenvoudig in te stellen vergoeding. Het enige echte nadeel qua financiën is dat je de Disney-bundel niet jaarlijks kunt betalen, dus er is hier geen extra besparing. Het betekent echter nog steeds dat u alle voordelen krijgt van Hulu’s uitgebreide streamingcatalogus en ESPN + bovenop wat Disney Plus u biedt.

Hulu geeft je toegang tot een heleboel geweldige inhoud naast de overvloed aan dingen om naar te kijken op Disney Plus. Het heeft geweldige tv-shows zoals Modern Family, Bob’s Burgers, Fargo, It’s Always Sunny in Philadelphia en Rick & Morty. Dat is ideaal voor het hele gezin. Er is inhoud die je als gezin samen kunt bekijken, samen met shows die het meest geschikt zijn voor wanneer de kinderen in bed liggen en je iets volwasseners wilt kijken. Hulu heeft ook geweldige filminhoud met de beste Hulu-films voor alle soorten smaken. Het bevat blockbuster-films zoals World War Z, Deadpool 2 en The Hunger Games. Er is ook ruimte voor indiehits als Another Round en cultklassiekers als The Warriors. Oude favorieten zoals Batman, 28 Days Later en The Holiday zijn ook allemaal inbegrepen. Er is hier echt iets voor elke stemming. Houd je niet van het idee om met advertenties om te gaan? Wanneer u zich aanmeldt voor The Disney Bundle, kunt u altijd $ 6 extra per maand betalen om advertenties met Hulu te vermijden.

Er is ook ESPN+, de best mogelijke streamingdienst voor sportfans. Een allesomvattend pakket, het heeft alles wat u nodig heeft. Abonnees krijgen toegang tot duizenden live-evenementen en sportuitzendingen. Deze omvatten sporten zoals voetbal, gevechten en gemengde vechtsporten, maar ook honkbal, tennis, hockey, golf en zelfs universiteitssporten. Alle grote namen zijn hier, waaronder NHL, NBA, UFC en PGA Tour Golf. ESPN+ noemt zichzelf niet voor niets “de beste stoel in huis”. Het betekent ook dat je gemakkelijk toegang hebt tot UFC-pay-per-view voor die momenten waarop je het grote gevecht niet wilt missen.

ESPN+ biedt gebruikers ook talloze sportdocumentaires, veelgeprezen series en ESPN+-originelen met commentaar van enkele van de beste namen in de sport. Dit omvat de bekroonde 30 voor 30 bibliotheek. Het bevat een enorme hoeveelheid sportdocumentaires die je nergens anders kunt krijgen. Het is een fascinerend inzicht als je alles wilt weten over je favoriete sporten. Sportfans zullen het geweldig vinden om zichzelf te kunnen verliezen aan ESPN+ na het bekijken van enkele Disney-shows met het gezin of het nemen van een film met Hulu.