Meisjes met lang krullend kapsel zijn jaloers op veel Viafora forum andere vrouwen. De meeste beroemde Hollywood- en beroemdheden hebben lange golvende kapsels. Dit kapsel is ook het meest populair voor speciale gelegenheden en zelfs meisjes met steil haar gebruiken een aantal methoden om dat perfecte lange krullende haar op die speciale dag te krijgen.

Als je geen natuurlijk krullend haar hebt, kun je je steil haar onderwerpen aan chemische persen die je haar een permanent krullend uiterlijk geven. Als je het budget niet hebt, gebruik dan gewoon de conventionele krultangen of gebruik krultangen voor eenmalig lang krullend kapsel.

Het hebben van een krullend kapsel is in tegenstelling tot kort steil haar dat minder onderhoud vereist. Lang haar heeft veel onderhoud nodig en Curly girl methode men moet voldoende geld opzij zetten om haarproducten te kopen om dat natuurlijk ogende krullende haar te behouden.

Het kan veel van je tijd kosten om je lange krullende haar te onderhouden, maar dan ben je verzekerd van een zeer glorieuze kroon voor een kapsel en zul je zeker jaloers worden op veel meisjes, waar je ook gaat. Wanneer men krullend haar heeft, wordt men gedwongen dit soort haar te behouden, anders lijdt men aan wild krullend haar en ziet het eruit als een totale puinhoop.