Dat is een vraag waar je misschien het antwoord niet op wilt weten. Voor de gemiddelde persoon die geld wil besparen op zijn elektriciteitsrekening, is het geen verstandige investering om een ​​bedrijf zijn zonnepanelen te laten installeren. Maar hoeveel kost het om zonnepanelen op mijn huis te installeren?

Als u naar enkele websites gaat die een rekenmachine voor het installeren van zonnepanelen hebben, kunt u zien wat uw besparing zou zijn. Soms kan het een beetje verwarrend zijn, maar ik zal proberen het hier eenvoudig voor je te maken. Met de richtlijnen in dit artikel zou u een redelijk idee moeten hebben van wat uw kosten voor het professioneel installeren van een (PV) paneel kunnen zijn.

Als u in de VS woont, wordt aangenomen dat uw elektriciteitsrekening ongeveer $ 70-80 dollar per maand is. De reden is dat er 730 uur in een maand zitten en de gemiddelde kosten per kWh ongeveer $ 0,10 zijn. Het hangt ook af van de verschillende apparaten die in uw huis worden gebruikt. Als u bijvoorbeeld een bubbelbad heeft, kunnen videogames en grote plasma-tv’s een enorme impact hebben op het elektriciteitsverbruik. Een goed voorbeeld is de hele zomer door airconditioning te gebruiken, wat uw rekening aanzienlijk kan verhogen.

Als we conservatief zijn, kan het gemiddelde zonnepaneel 10 watt / vierkante voet produceren. Als de zon 24 uur per dag zou schijnen, zouden we gemakkelijk genoeg stroom kunnen produceren voor het gemiddelde huis met 100 vierkante voet zonnepanelen die draaien op 10-12% efficiëntie. Maar de zon doet dat niet zoals we weten, dus we moeten uitzoeken hoe lang de zon gemiddeld schijnt in ons gebied.

Dus, wat zijn de kosten om zonnepanelen te installeren?

Een paar jaar geleden zou een systeem dat 5-10 kWh kon produceren, ergens tussen de $ 30.000-70.000 draaien. Degenen die hun zonnepanelen op hun huis hebben Wie is staycoolairco.nl geïnstalleerd, zullen over 20-30 jaar zelfs breken. Gelukkig hebben ze waarschijnlijk 50% van de kosten van de nutsbedrijven gesubsidieerd omdat ze een stimulans boden.

Op het moment van schrijven kunnen de kosten van een gemiddeld huis $ 21.000 bedragen na de incentive-kosten. Dit betekent nadat u alle aangeboden overheidsstimulansen hebt gekregen.

Hoe kan ik al deze installatiekosten besparen?

Het goede nieuws is dat er een alternatief is om iemand te betalen om de PV-panelen bij u thuis te installeren.

Je kunt de sprong wagen en het zelf doen. Wat??? echt niet!! Ja, dat is de goedkoopste andere manier om geld te besparen op de installatie van zonnepanelen. Het is niet zo moeilijk als je zou denken. Mensen zonder ervaring op dit gebied hebben het geprobeerd en zijn erin geslaagd en hebben veel geleerd over zonne-energie tijdens het proces.