Meestal is de schietbaan een mannengrot met geweren waarin de vrouwen echt niet op hun plaats lijken. Het is niet ongewoon om de enige vrouw te zijn in een schietwedstrijd of op een schietbaan. Gelukkig wordt dit steeds minder, maar als ze dat doen, nemen ze je misschien niet serieus. Meisjes horen niet met wapens te spelen. Ik ontdekte een paar dingen die meisjes helpen om wat meer respect te krijgen achter de vuurlinie.

1. Kleed je voor de gelegenheid. U hoeft geen overhemd met lange mouwen, een wijde spijkerbroek, gevechtslaarzen en een baseballpet te dragen, maar u moet er wel uitzien alsof u klaar bent voor de activiteit. Minirokjes en stiletto’s kun je bewaren voor de disco. Niemand wil ook de hals van een projectiel verbranden. De juiste kleding geeft aan dat je serieus bent over wat je wilde doen, waardoor mensen het serieuzer nemen.

2. Zorg voor een pistool dat bij je lichaam past. Het is erg belangrijk om de juiste pasvorm te hebben. Uw vinger op de trekker moet de trekker gemakkelijk kunnen bereiken zonder uw grip te be�nvloeden, en u moet gemakkelijk andere functieknoppen of hendels op het pistool kunnen bereiken, zoals de magazijntrekker en veiligheid. U wilt ook de juiste meter. Als het pistool je tijdens het schieten 10 voet achteruit gooit, is het te groot.

3. Leer hoe je je pistool moet gebruiken. Thuis oefenen. Dit kan een geweldige beloning zijn, omdat je er veel zelfverzekerder uitziet en voelt. Leer hoe u uw pistool en magazijnen kunt laden en lossen en hoe u basishandelingen uitvoert. Het vergrendelen van de schuiven en het gebruik van de handmatige beveiliging laat iedereen zien hoe zelfvoorzienend je kunt zijn en verdient veel respect, ook als je het moeilijk hebt. Iedereen waardeert het vermogen om veilig met wapens om te gaan.

4. Ga niet naar binnen met een chip op je schouder. Ongepaste grappen en zoute taal zijn meestal meer dan de meesten van ons zouden willen. Als je terugvecht met alles wat je hebt, is de kans groter dat je “een van de jongens” wordt dan tranen of iemand om te klagen. Dit soort drama laat gewoon zien dat je echt een meisje bent. Niemand vraagt ??je om illegaal of ongepast gedrag te tolereren, maar over het algemeen krijg je veel meer respect als je iemand face-to-face belt. Meestal plagen mensen je om zichzelf af te leiden.

5. Raak het doel. Geen woorden maar daden. Als je kunt schieten, hebben mensen de neiging om hun mond te houden. Je hoeft geen “fantastische” schutter te zijn, maar er zijn bepaalde mensen die beter getarget kunnen worden door te laten zien dat ze net door een meisje zijn geraakt. Gebruik dit als je motivatie om te oefenen en te leren de beste schutter te zijn die je kunt zijn.

6. Ga alleen. Mensen zullen zien dat je er alleen voor jezelf bent. Ze zullen zien dat je er bent om te verbeteren als Boogschutter en niets anders. Je bent er niet op een date zoals het hulpeloze meisje! Je bent daar omdat je een deskundige wapengids bent die zal oefenen om het doel te raken.