Telegram is een van de meest populaire messenger-apps met meer dan 200 miljoen actieve gebruikers. Onlangs is de ondersteuning voor het delen van bestanden toegevoegd, waardoor het populairder wordt onder de mensen.

Na de introductie van de functie voor het delen van bestanden delen mensen nu grote bestanden via Telegram. Als je veel gegevens op je telefoon of andere apparaten hebt en deze met je vrienden wilt delen, dan is Telegram de perfecte keuze voor jou.

Nu hoef je je daar geen zorgen over te maken, want ik heb een manier gevonden om grote bestanden op Telegram te delen. Laten we dus eens kijken hoe we grote bestanden op Telegram kunnen delen.

Bestand delen op Telegram

Laten we beginnen met het delen van bestanden op Telegram. Telegram is een app waarmee je tekst, audio, video en afbeeldingen naar je vrienden kunt sturen.

Het is een van de beste berichten-apps waarmee je video’s, foto’s en bestanden kunt delen met je vrienden en familie. U kunt ook bestanden naar uw contacten sturen via de telegramtoepassing.

Er zijn twee manieren om Grote bestanden delen op Telegram te delen. De eerste is de webversie. Hier kun je bestanden uploaden die groter zijn dan 2GB. De tweede is de desktopversie. Bij deze methode kunt u bestanden uploaden die kleiner zijn dan 2 GB.

Er zijn verschillende manieren om grote bestanden op Telegram te verzenden en hieronder geven we een opsomming van enkele van de beste manieren om grote bestanden op Telegram te verzenden.

Gebruik Telegram Desktop

Als u de Telegram-desktoptoepassing op uw telefoon hebt geïnstalleerd, kunt u uw bestanden eenvoudig delen met de desktoptoepassing. Volg deze stappen om de desktoptoepassing te gebruiken:

Stap 1: Download eerst de Telegram-desktopapplicatie uit de Google Play Store of de App Store.

Stap 2: Wanneer de applicatie wordt geopend, ziet u het startscherm waar u uw contacten kunt toevoegen en berichten kunt sturen.

Stap 3: Klik daarna op het plusteken en selecteer het type bestand dat je wilt delen.

Stap 4: Selecteer het bestand dat u wilt delen en klik op de verzendknop om het te delen.

Stap 5: Nu ziet u uw bestand in de chatbox.

Stap 6: Als u klaar bent met delen, kunt u op het prullenbakpictogram klikken of het bestand verwijderen.

Stap 7: Als u meer bestanden aan de chat wilt toevoegen, kunt u op het plusteken klikken en de bestanden selecteren die u wilt toevoegen.

Stap 8: Als u klaar bent met het toevoegen van de bestanden, klikt u gewoon op de verzendknop en uw bestanden worden verzonden.

Dit is de eenvoudigste en gemakkelijkste manier om een ​​groot bestand op Telegram te delen. Het enige dat u moet weten, is dat de desktop-applicatie op uw apparaat is geïnstalleerd. Als je het niet hebt, kun je het downloaden van de officiële website van Telegram.